Danskernes ferieparadis bliver mit hjem i nogle måneder, mens jeg skal være i praktik på hos Røde Kors i Palma de Mallorca. Jeg læser spansk og kommunikation (Cand.ling.merc) på Copenhagen Business School og dette semester skal jeg teste om kompetencerne holder vand. Samtidig med at jeg er studerende og praktikant er jeg også mor og hustru. Med mig til Mallorca tager min dejlige mand, Thomas og vores skønne søn, Nathaniel.
søndag den 11. september 2011
Havregryn
Det er ikke helt nemt at være sundhedsbevidst mor i Spanien. Her er der i udgangspunktet parfume i vådservietterne og sukker i babymaden. I går brugte jeg en time på at lede efter havregryn i et kæmpe supermarked. Jeg fandt det til sidst som en tysk specialitet til 2,30 € for 500 gram. Men det er en god fornemmelse nu, hvor jeg kan give min søn morgenmad uden tilsat sukker. I dag får han hjemmelavet havregrød med pæremos.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jeg har også haft besvær med at finde havregryn herover. De er også ret glade for sukker i USA.
SvarSletMen hvordan kan verden have undgået at opdage, at man ikke kan leve et fuldt liv uden havregryn?
SvarSlet